2014: Mød Mig På Cassiopeia

3 ud af 5 forestillinger var udsolgt!!

Tak for jeres støtte!

Mød mig på Cassiopeia – en rigtig god gammel klassiker af Flemming Lynge og Børge Müller med musik af Kai Normann Andersen. Denne udgave er dog i Adam Prices scenebearbejdelse. Og Adam Price er en mand der kan noget med ord, og han har lavet denne skønne fornyelse af ”Mød mig på Cassiopeia”.

Selve handlingen er velkendt også fra filmen med Poul Reichardt, Lilly Broberg, Hans Kurt og Bodil Kjer, men sproget er fornyet. Det gør stykket rigtig morsomt og giver et godt tempo, hvilket også for skuespillerne er en stor udfordring og teknisk svært. Vi har taget udfordringen op og giver forestillingen et yderligere moderne udtryk i opsætningen.
Historien er velkendt:

Den anerkendte komponist John Berger er ved at skrive musik til en musical på Alhambra teatret, men er gået helt i stå og mangler inspiration. Den lettere hysteriske teaterdirektør er rasende, ligesom hans ekskone Irene, som har hovedrollen, er det. Irene har fundet en ny ven i skørtejægeren og flyverløjtnanten Harry Smith og John er noget jaloux. John Berger låner dog flyverløjtnantens lejlighed og forsøger at komponere igen, dog uden held. Han opsøges af den lille skønne muse Polyhymnia – datter af Zeus. Hun hjælper John i gang igen, men er mest opsat på at møde kærligheden på jorden. Den mener hun at finde i flyverløjtnanten, og så er intrigerne i gang.

Vi møder også Harry Smiths vidunderlige græske tante Rosa Elias, Alhambra teatret smukke dansepiger og den underkuede regissør Sørensen.

Zeus, som synes at Polyhymnia skejer lige lovligt meget ud, kommer til jorden og lander midt i en kostumefest hos tante Rosa. Han bliver voldsomt beruset og mister sit lyn, hvori al hans kraft sidder. Han arresteres og sendes i detentionen.

Men hvem har stjålet lynet?
Kommer han fri igen?
Får John Berger skrevet musicalen færdig?
Får Irene sit store glansnummer?
Hvad sker der med Polyhymnia?
Og hvem får Harry Smith?
Disse spørgsmål får man besvaret, når man ser denne forrygende morsomme forestilling i Tved Amatørteaters opsætning af ”Mød mig på Cassiopeia”.

 

Vi har fem forestillinger:

Fredag d. 7/11-2014 kl. 19.30, spisning kl 18.00
Søndag d. 9/11-2014 kl. 14.00
Torsdag d. 13/11-2014 kl. 19.30
Lørdag d. 15/11-2014 kl. 19.30, spisning kl 18.00
Søndag d. 16/11-2014 kl. 14.00, spisning kl 12.00
 

Forestillingen er sponseret af DATS – Landsforeningen for dramatisk virksomhed

DATS – landsforeningen for dramatisk virksomhed

  • DATS er en landsdækkende teaterorganisation, der arbejder lokalt, regionalt og på landsplan for at styrke og udvikle teater i Danmark.
  • DATS fremmer og støtter teatervirksomhed, herunder projekter der bidrager til samfundsdebatten, styrker ytringsfriheden og skaber dialog på tværs af sociale, etniske, religiøse og kulturelle skel.
  • DATS varetager enkeltmedlemmers, sceners, gruppers og institutioners teaterinteresser. I alt er der ca. 50.000 aktive amatørteaterfolk i alle aldre landet over.
  • DATS yder tilskud til kurser og opførelser, arrangerer festivaler, konferencer og uddannelsesforløb samt formidler teaterkontakt nationalt og internationalt.
  • Yderligere informationer: se www.dats.dk eller kontakt DATS´ sekretariat på dats@dats.dk – tlf. 74 65 11 03.

Caption

Caption

Caption

Caption

Caption

Caption

Caption

Caption

Caption

Caption

Caption

Caption

Caption

Caption

Caption

Caption

Caption

Caption

Caption

Caption

Caption